Hvor hurtigt kan du levere?

Vores leverancer foretages med enten Bring eller Schenker, afhængigt af hvad du vælger ved kassen. Varerne bliver leveret til din dør indenfor 5-10 hverdage alt efter hvor højt tryk vi har på vores lager.

Du kan altid købe til ekspreslevering, så bliver dine varer sendt næste hverdag og leveret indenfor 2-4 hverdage. For at købe ekspreslevering skal du vælge tillægget ved kassen.

For at kunne købe ekspreslevering skal dine produkter være på lager.