Jeg vil lave en klage, hvordan gør jeg det?

Vi arbejder hårdt for, at du som kunde aldrig skal være generet af at klage over en vare, når du handler hos os. Vi arbejder frem for alt med kendte mærker, der står for kvalitet, men også ved konstant at udvikle vores produktemballage.

Nogle gange går det desværre stadig galt, men heldigvis har vi en fantastisk kundeservice, der er her for at hjælpe dig 7 dage om ugen henover sommeren. Vi sætter store ressourcer i vores kundeservice for at kunne besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Vi prioriterer klager, og besvarer over 50 % af alle sager inden for 1 time.

For at komme i kontakt med os for at oprette en klage, kan du enten chatte med os, ringe til os eller oprette din sag via dette link.

Kundtjänst - Bra Sommarmöbler (brasommarmobler.se)