Hvor raskt kan du levere?

Våre leveranser gjøres med enten Bring eller Schenker, avhengig av hva du velger i kassen. Varene leveres på døren innen 5-10 virkedager avhengig av hvor høyt trykk vi har på vårt lager.

Du kan alltid kjøpe for ekspresslevering, da sendes varene dine neste ukedag og leveres innen 2-4 virkedager. For å kjøpe ekspresslevering, velg tillegget i kassen.

For å kunne kjøpe ekspresslevering må produktene dine være på lager.