Hur snabbt kan ni leverera?

Vi kan oftast leverera väldigt fort, i Göteborgsområdet där vi sköter våra egna leveranser har vi möjlighet att leverera din beställning inom 4 timmar.

Bor du utanför Göteborg så skickas din beställning med antingen Bring eller Schenker, beroende på vad du väljer i kassan. Varorna levereras till din dörr inom 5-10 arbetsdagar beroende på hur högt tryck vi har på vårt lager.

Du kan alltid köpa till en Expressleverans, då skickas dina varor nästkommande vardag och levereras inom 2-4 arbetsdagar. För att köpa Expressleverans välj tillägget i kassan.

För att kunna köpa expressleverans behöver dina produkter finnas i lager.